Gratis verzending
  Snelle levering: België en Nederland

Leeg

Totaal: 0,00 €

June & Vic

Shop Aparte Schoenen, Kleding en Accessoires bij June & Vic

June & Vic

Wat mag je bij JUNE&VIC verwachten? Vernieuwende, maar toch tijdloze kleding en schoenmode. Niet geforceerd trendy of hip, maar zeker een beetje apart. Gevestigde Italiaanse of Franse merken, maar zeker ook jonge Belgische en Scandinavische designers van wie je kwaliteit kan kopen aan een verrassend eerlijke prijs, Vooral in natuurlijke materialen.  Onze schoenen sluiten naadloos aan bij de kleding. Niet alledaagse, stijlvolle modellen, natuurlijk in leder en uiteraaard uitstekend afgewerkt.

Maak nu kennis met onze nieuwe schoenencollectie.

Koop je kleding en schoenen bij JUNE&VIC in alle vertrouwen; in onze online shop of in onze super gezellige winkel in de Koning Albertstraat in Diest.

In de winkel krijg je trouwens indien je dat wenst advies van een gediplomeerd styliste en kan je met je vriendinnen terecht voor sfeervolle privé-shopping.

 

Zaakvoerder Muriel over June&Vic

“Naast keuze en advies is een fijne sfeer in de winkel is voor mij van heel groot belang. Shoppen moet altijd prettig zijn. Daarom wil ik dat alles klopt: Jij moet je als klant heel welkom voelen. Daarbij geven we je duidelijke antwoorden op je vragen en heel concrete tips indien je dat wenst. En ik maak het graag gezellig: een koffie, thee of bubbeltje tijdens het passen is nu eenmaal heel aangenaam.”

 

Online shop met de service van een échte winkel

Bovenstaande zin zou zo van Bol.com kunnen komen.  Maar wij kunnen het niet raker zeggen.  Alles wat onze webshop niet wil zijn: onpersoonlijk, afstandelijk, grootschalig,, opdringerig.  Wat hij wél moet zijn: met de beste prijs voor identieke producten. maar ook:. toegankelijk, sympathiek, zeer te vertrouwen, heeeel servicegericht, dichtbij de klant,

Want wat je misschien bij een e-shop niet zou verwachten: de communicatie met onze klanten is vaak even intensief dan in de echte winkel, al verschillen de kanalen dan: telefoon, mail, facebook, LiveChat,…  Vaak eerst de vraag voor meer concrete info over een product of voor een advies,  dan een bestelling, vervolgens een vraag voor combineerbare items,… Op die manier bouwen we een contact op dat leuk is voor beide partijen, trouwens ook helemaal binnen de cultuur van wat we in de eerste plaats zijn: een kleinhandel met onze klant – jij dus - in het centrum van de aandacht.   

In feeststemming?

Feest outfits, geschenken of een cadeaubon kiezen.  Dat kan je natuurlijk bij June & Vic ook.  In de winkel in Diest of in de webshop.