Gratis verzending
  Snelle levering: België en Nederland

Leeg

Totaal: 0,00 €

June & Vic

Shop Aparte Schoenen, Kleding en Accessoires bij June & Vic

Klanten waarderen onze service

De Moma’s zijn aangekomen en goedgekeurd! Ze voldoen aan alle verwachtingen. Bedankt voor de snelle levering en service.
Gino Vanden Abeele
Zaventem
We hebben ondertussen alles ontvangen en zijn super tevreden van jullie service waarvoor dank.
Wouter Wilms
Boom
The shoes fit perfectly and they are marvelous! Thanks for the chocolate!
Sylvia Ostermeyer
Van harte dank en sorry voor de spelfout (Kongostraat is juist). Ik ben blij dat ik jullie site heb ontdekt, die broek zocht ik al een tijdje.
Ingrid Vermeirssen
Nou, dat ging lekker snel! Super service bij jullie. Bedankt!
Monica Kooremans
Amsterdam
Pakje is vanmorgen aangekomen en alles past perfect ! Dank voor de goede zorgen.
Rina Laenen
Brussel
Mooie collectie, ruim assortiment. De claim dat ze met hun schoenen het goedkoopst zijn klopt. Heb een aantal prijzen van Chie Mihara vergeleken en June & Vic was de goedkoopste. Persoonlijke service is een plus. Ik had mijn bestelling (allemaal zomersolden) laten leveren in de winkel in Mechelen omdat ik toch liever eerst wou passen. Had een t-shirt besteld dat uitverkocht bleek te zijn. Ze hebben een vergelijkbaar t-shirt toegevoegd met de vraag of ik dat eventueel zou willen. Gepast, zat goed, was mooi en zelfde prijs. Met thuislevering zou dit natuurlijk niet kunnen want dan lijkt het of ze een fout artikel leveren. 
Karla Perdieus
Mechelen
Ik kreeg mijn sandalen vandaag in een mooi verpakte schoendoos, het was een feest om dat pakje te openen, om er dan die prachtig nieuwe sandalen in te vinden en bovendien een snoepje! Super service, I'll be back! Dankjewel om mijn dag zo leuk te maken.
Karen Delbaere
Gullegem